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Bacterial microflora associated with a commercial fish smoker = Microflore bactérienne associée aux fumoirs industriels à poissonsALEXANDER, B; AUSTIN, B.FEMS microbiology letters. 1986, Vol 34, Num 3, pp 309-312, issn 0378-1097Article

Untersuchungen zur Lagerfähigkeit von vakuumverpacktem Räucherlachs = Recherches relatives à l'aptitude à la conservation de saumon fumé emballé sous vide = Investigation on the storage vacuum packed smoked salmonSCHNEIDER, W; HILDEBRANDT, G.Archiv für Lebensmittelhygiene. 1984, Vol 35, Num 3, pp 60-64, issn 0003-925XArticle

Effect of smoking on the proximate composition of Atlantic mackerel (Scomber scombrus) = Effet du fumage sur la composition globale du maquereau de l'Atlantique (Scomber scombrus)AMINULLAH BHUIYAN, A. K. M; RATNAYAKE, W. M. N; ACKMAN, R. G et al.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 2, pp 327-329, issn 0022-1147Article

Untersuchungen zur Mikrobiologie, Haltbarkeit und Zusammensetzung von Räucherforellen aus einer Aquakultur = Recherches concernant la microbiologie, l'utilisation et la composition chimique de truites fumées provenant d'un établissement d'aquaculture = Investigations for microbiological quality, keeping quality and composition of smoked trouts from aquacultureSCHULZE, K.Archiv für Lebensmittelhygiene. 1985, Vol 36, Num 4, pp 82-84, issn 0003-925XArticle

Longitudinal studies on Listeria in smoked fish plants: Impact of intervention strategies on contamination patternsLAPPI, Victoria R; THIMOTHE, Joanne; NIGHTINGALE, Kendra Kerr et al.Journal of food protection. 2004, Vol 67, Num 11, pp 2500-2514, issn 0362-028X, 15 p.Article

Quality changes of nigerian traditionally processed freshwater fish species. II. Chemical composition = Modifications de la qualité d'espèces de poissons d'eau douce nigériens traités traditionnellement. II. Composition chimiqueAFOLABI, O. A; SALAU, A. M. A; OKE, O et al.Journal of Food Technology. 1984, Vol 19, Num 3, pp 341-348, issn 0022-1163Article

Vakuumverpackter Räucherfish - Mikrobiologischer Status von Handelsproben und technologische Modellversuche zur Histaminbildung bei Makrelenfilets = Poisson fumé emballé sous vide. Etat microbiologique des échantillons commercialisés et étude technologique, sur modèle, de la formation d'histamine dans les filets de maquereau = Vacuum-packed smoked fish - microbiological status of commercially available products and technological experiments with regard to the production of histamine in mackerel filletsJOCKEL, J; KIRSCHFELD, R; DICKERTMANN, D et al.Archiv für Lebensmittelhygiene. 1986, Vol 37, Num 5, pp 111-114, issn 0003-925XArticle

Characteristics of color in raw, baked and smoked wild and pen-reared Atlantic salmon = Caractéristiques de la couleur du saumon de l'Atlantique cru, cuit ou fumé, élevé en bassin ou nonSKREDE, G; STOREBAKKEN, T.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 3, pp 804-808, issn 0022-1147Article

ESTUDOS EXPERIMENTAIS SOBRE DEFUMACAO DE PESCADO DE AGUA DOCE DOS ACUDES DE NORDESTE. = ETUDE EXPERIMENTALE DU FUMAGE DU POISSON D'EAU DOUCE DES RETENUES DU NORD EST DU BRESILVALDO J; FREITAS F; JARBAS J et al.1976; CENTRE TECH. FOREST. TROP., NOTES DOCUM. PECHE PISCIC.; FR.; DA. 1976; NO 13; PP. 48-67; ABS. ANGL.; BIBL. 2 P.Article

N-nitrosothiazolidine and N-nitrosothiazolidine-4-carboxylic acid in smoked meats and fish = La N-nitrosothiazolidine et l'acide N-nitrosothiazolidine-4-carboxylique dans les viandes et les poissons fumésSEN, N. P; BADDOO, P. A; SEAMAN, S. W et al.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 3, pp 821-825, issn 0022-1147Article

Microbiological changes in smoked and charred baltic herrings during storage = Modifications microbiologiques, lors du stockage, des harengs de la Baltique fumés et grillés superficiellementKORKEALA, H. J; PAKKALA, P. K.Journal of food protection. 1988, Vol 51, Num 3, pp 197-200, issn 0362-028XArticle

Smoked dogfish processing and its refrigerated storage stability = Le traitement des aiguillats fumés et leur stabilité au stockage frigorifiqueSHIAU, C. Y; CHAI, T.Journal of food science. 1985, Vol 50, Num 5, pp 1348-1350, issn 0022-1147Article

Prevalence and challenge tests of Listeria monocytogenes in Belgian produced and retailed mayonnaise-based deli-salads, cooked meat products and smoked fish between 2005 and 2007UYTTENDAELE, M; BUSSCHAERT, P; VALERO, A et al.International journal of food microbiology. 2009, Vol 133, Num 1-2, pp 94-104, issn 0168-1605, 11 p.Article

An educationally inspired illustration of two-dimensional Quantitative Microbiological Risk Assessment (QMRA) and sensitivity analysisVASQUEZ, G. A; BUSSCHAERT, P; HABERBECK, L. U et al.International journal of food microbiology. 2014, Vol 190, pp 31-43, issn 0168-1605, 13 p.Article

The determination of polycyclic aromatic hydrocarbons in smoked fish by gas chromatography mass spectrometry with positive-ion chemical ionizationYURCHENKO, S; MOLDER, U.Journal of food composition and analysis (Print). 2005, Vol 18, Num 8, pp 857-869, issn 0889-1575, 13 p.Article

Polycyclic aromatic hydrocarbons in smoked fish: a critical reviewSTOŁYHWO, Andrzej; SIKORSKI, Zdzisław E.Food chemistry. 2005, Vol 91, Num 2, pp 303-311, issn 0308-8146, 9 p.Article

Effect of light on colour stability of sliced smoked rainbow trout Oncorhynchus mykiss fed astaxanthinCHOUBERT, G; DENTELLA, E; ATGIE, C et al.Food research international. 2005, Vol 38, Num 8-9, pp 949-952, issn 0963-9969, 4 p.Conference Paper

DAS RAEUCHERN VON SUESSWASSERFISCHEN = LE FUMAGE DES POISSONS D'EAU DOUCESCHROEDER H.1979; Z. BINNENFISCHEREI D.D.R.; DDR; DA. 1979; VOL. 26; NO 2; PP. 41-45Article

THE EFFECT OF PROCESSING AND STORAGE UPON THE NUTRITIVE VALUE OF SMOKED FISH FROM AFRICA.HOFFMAN A; BARRANCO A; FRANCIS BJ et al.1977; TROP. SCI.; G.B.; DA. 1977; VOL. 19; NO 1; PP. 41-53; ABS. FR. ESP.; BIBL. 1 P. 1/2Article

COMPARAISON DE LA COMPOSITION DU "KUSAYA" DES ILES NIIJIMA ET OSHIMAFUJII T.1977; BULL. JAP. SOC. SCI. FISH.; JAP.; DA. 1977; VOL. 43; NO 5; PP. 517-521; ABS. ANGL.; BIBL. 11 REF.Article

RAUCHBEAUFSCHLAGUNG-EFFEKTIVES VERFAHREN ZUR HERSTELLUNG VON KONSERVEN MIT RAUCHGESCHMACK. = IMPREGNATION DE FUMEE - METHODE EFFICACE DE FABRICATION DE CONSERVES A SAVEUR DE FUMEE.MELCHERT D.1978; SEEWIRTSCHAFT; DDR; DA. 1978; VOL. 10; NO 1; PP. 41-43; BIBL. 1 REF.Article

LES SUBSTANCES PHENOLIQUES DES CONSERVES DE POISSON FUME A L'HUILE, PREPAREES SELON DIVERS PROCEDESRODINA TG; KOTLYAR VI.1976; IZVEST. VYSSH. UCHEBN. ZAVED., PISHCH. TEKHNOL.; S.S.S.R.; DA. 1976; VOL. 3; NO 112; PP. 43-46; BIBL. 7 REF.Article

TECHNOLOGIE DU FUMAGE. APPLICATION AU SAUMONNICOLLE JP.1979; SCI. PECHE; FRA; DA. 1979; NO 290; PP. 1-13; BIBL. 6 REF.Article

DOSAGE DU 3,4-BENZOPYRENE DANS LES PRODUITS DE VIANDE ET DE POISSONS FUMES. II. DOSAGE QUANTITATIF DU 3,4-BENZOPYRENE DANS LES POISSONS FUMES.LENGES J; LUKS D; VO THI NB et al.1976; REV. FERMENT. INDUSTR. ALIMENT.; BELG.; DA. 1976; VOL. 31; NO 1; PP. 20-22; ABS. NEERL.; BIBL. 6 REF.Article

Volatile and novolatile nitrosamines in fish and the effect of deliberate nitrosation under simulated gastric conditions = Les nitrosamines volatiles et non-volatiles du poisson et les effets d'une nitrosation volontaire dans des conditions gastriques simuléesSEN, N. P; TESSIER, L; SEAMAN, S. W et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1985, Vol 33, Num 2, pp 264-268, issn 0021-8561Article

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